Muutama päivä vierähtikin etten ehtinyt/jaksanut kirjoitella. Aikaisia aamuvuoroja tehnyt, joten akaisin nukkumaan etc.. Kello soi joka aamu 4.30, nyt saa ensi viikolla nukkua 6 asti kun työt alkaa vasta kello 7.
Huomenna täytyy kuitenkin varmaan mennä taksilla töihin, kun täällä on ns. bank holiday, eli käytännössä kaikki toimii sunnuntai aikatauluin. Me ketä ollaan töissä saadaan tuplapalkka =)
Viikonloppu meni taas mukavissa tunnelmissa (eli juhliessa). Koko viime viikon oli tosi mukava ilma, tuli jopa istuttua ekan kerran ulkona terassilla kaljalla irkkuihin tulon jälkeen. Tänään tuleekin sitten taas vetta..surprise..
Huoneeseen sain hommattua kaapelitv:n, tosin asennus oli kyllä sellaista touhua että.. Kaksi miestä tuli sisään, toinen kiipesi katolle ja roplas siellä jotain ja veti piuhan olemassaolevasta reiästä olohuoneeseen, ja sit ku sanoin että olin sopinut että se vedetään kyllä mun huoneeseen, niin no problems sanoi toinen ja haki 20 metriä kaapelia ja veti sen mun huoneesen.. Sanoin että ei kai tota nyt oikein tollain voi jättää..keskelle lattiaa, ei saa edes ovia kiinni.. Kaveri sano et jos ne asentaa sen kaapelin niin maksaa 50 € extraa, sanoin että no thanx, ja hain vasaran ja niitä johtojuttuja ja naulasin sen ite seinää ja listoja pitkin mun huoneeseen. Nyt näkyy yli 50 kanavaa jeee...
Eipä tässä muuta, kirjoitellaan!